СТОП НА ВЛАГАТА!

Термографска диагностика на сгради и ел.съоръжения:
Енергийна ефективност и откриване на течове, влага, мухъл;


Нагнетателни и всмукателни устройства с датчик за влага;
Вентилация на апартаменти, къщи и малки кооперации.

      УСТРОЙСТВА AERECO

      Всички устройства, произведени от френската фирма Aereco, работят на основата на патентования Преобразувател V8 за отчитане на реалната влажност в помещенията. Те изпълняват всички необходими операции за осъществяване на необходимия кръговрат на въздуха в помещението и осигуряват комфортен микроклимат за неговите обитатели.

      Основните групи устройства са:

      - Нагнетателни устройства  – подават свеж външен въздух в помещението. Това са вентилационни клапани, които в зависимост от влажността в помещението се отварят или затварят, като по този начин регулират притока на външен въздух. Според мястото на което се монтират, те се делят на: прозоречни - EMM, EHA, EHA2 и стенни - EHT. Всяко от тях е в няколко разновидности, които са съобразени с кубатурата на помещението, а разцветките са в зависимост от  интериорните изисквания.

      - Всмукателни устройства ( виж повече ) – осъществяват изхвърляне на влажния и замърсен въздух от помещенията. Устройствата, работят по технологията на Aereco за отчитане на реалната влажност в помещенията, което позволява  чрез общата или индивидуална вентилационна система на цялата сграда да се отделя регулируемо количество въздух. В зависимост от действието си те се делят на: включени към активна вентилационна система BXC, BXS, BXL и такива, които са част от пасивна вентилационна система GHN. Някои от тях са оборудвани с допълнителни устройства, които освен влажността в помещението отчитат и индивидуалното присъствие и движение на хора в него – TDA, MDA.

      - Вентилатори ( виж повече ) – с различни възможности и за различни видове помещения. Всички те работят на основата на технологията на Aereco за отчитане на реалната влажност в помещенията. Характерно за тях е, че са  изключително тихи и много енерго-икономични. Освен индивидуални има и такива, които обслужват едновременно две -V2A, четири -V4A, пет - V5S, шест VAM помещения (устройства), както и такива, които обслужват цялостната вентилационна система на индивидуални домове STF, VPH2 или многоетажни сгради VBP и VEC.

      - Аксесоари ( виж повече ) - тук са класифицирани всички видове допълнителни устройства ( външни козирки, предпазни мрежи, шумозаглушителни филтри и тръби, удължаващи и уплътняващи пластмасови маншети и др.), които не са включени към основния комплект на дадено устройство. Те спомагат за по-лесната адаптация и настройка към индивидуалните изисквания на клиентите и специфичните места, на които трябва да се монтират дадените устройства.

    Стоп на влагата

НОВО! Термографска диагностика - проверка за енергийна ефективност на жилища и сгради и откриване на течове, влага и мухъл.

НОВО! Цифрови влагомер-термометри - за точно измерване на относителна влажност и температура в битови и производствени помешения, офиси и складове.

Прозоречни нагнетателни, стенни нагнетателни и всмукателни клапи с датчик за влага Aereco

Ефективност на устройствата Aereco, или за какво трябва да се помисли ...

Как да си поръчам оглед и доставка на устройствата, които решават завинаги проблема с влагата и мухъла?

Колко ще ми струва всичко това?

"Перфект студио" ООД ©, e-mail: stopnavlagata@gmail.com