СТОП НА ВЛАГАТА!

Термографска диагностика на сгради и ел.съоръжения:
Енергийна ефективност и откриване на течове, влага, мухъл;


Нагнетателни и всмукателни устройства с датчик за влага;
Вентилация на апартаменти, къщи и малки кооперации.

      ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ V8

      Преобразувателя V8 е в основата на технологията на Aereco. Той изпълнява едновременно функциите на датчик и задвижващо устройство на влагорегулируемата система.
      След дълги изследвания в лабораториите на Aereco е разработен специален полиамиден материал, който реагира на влажността и на температурния коефициент (ТК). V8 се подчинява на познатия физичен закон – при увеличаване на влажността материалът се отпуска (удължава), а при намаляване се свива. В съответствие с този закон вградените в устройството осем специални полиамидни лентички задвижват една или няколко затварящи се клапи, като по този начин регулират потока на въздуха, в зависимост от нивото на относителната влажност в помещението. Колкото по-висока е относителната влажност в помещението, толкова повече се отварят клапите, и обратно.
      Преобразувателят V8 конструктивно е изолиран от посоката на въздушния поток и тества само нивото на влажността в помещението. Освен това, благодарение на вградената система за температурна корекция, процесът на притваряне или отваряне на клапаните се осъществява независимо от външните климатични условия. Разработена е и версия V16 с 16 лентички, която е по-чувствителна и по-бързо реагираща на промените на относителната влажност в помещението.

      Фирма Aereco дава безсрочна гаранция както на датчиците, така и на целите устройства, без случаите на принудително механично счупване. Освен това те работят напълно безшумно и без никаква консумация на електрическа енергия.

    Стоп на влагата

НОВО! Термографска диагностика - проверка за енергийна ефективност на жилища и сгради и откриване на течове, влага и мухъл.

НОВО! Цифрови влагомер-термометри - за точно измерване на относителна влажност и температура в битови и производствени помешения, офиси и складове.

Прозоречни нагнетателни, стенни нагнетателни и всмукателни клапи с датчик за влага Aereco

Ефективност на устройствата Aereco, или за какво трябва да се помисли ...

Как да си поръчам оглед и доставка на устройствата, които решават завинаги проблема с влагата и мухъла?

Колко ще ми струва всичко това?

"Перфект студио" ООД ©, e-mail: stopnavlagata@gmail.com