СТОП НА ВЛАГАТА!

Термографска диагностика на сгради и ел.съоръжения:
Енергийна ефективност и откриване на течове, влага, мухъл;


Нагнетателни и всмукателни устройства с датчик за влага;
Вентилация на апартаменти, къщи и малки кооперации.

      СЪВМЕСТИМОСТ НА ПРОДУКТИТЕ AERECO

      Съвместимост на продуктите AERECO с климатиците

      Научно доказано е, че ползване на климатични системи за охлаждане на въздуха води до увеличение на алергиите и респираторните проблеми. Мухълът и бактериите се разрастват в топлообменника и дренажната тръба на климатика и се разпространяват чрез вентилирането.
      Вътрешността на климатика в режим на охлаждане предоставя идеални предпоставки за растеж на мухъла. Най-добри условия осигурява дренажната тръба, където е тъмно, влажно и пълно с хранителни вещества. При циркулирането на въздуха през вътрешното тяло част от микроорганизмите във въздуха полепват по стените на топлообменника и заедно с кондензиращата по тях вода навлизат в дренажната тръба.
      Наличието на мухъл в климатика довежда до намалена ефективност на топлообменниците. Но това е най-малкият проблем. Някои съставки на мухъла (токсините) създават сериозни и понякога животозастрашаващи реакции, включително алергия, астма, свръхчувствителност, пневмонии, а в някой изключително тежки случаи - кървене на белия дроб.
      Минималната потребност от свеж въздух на един човек е 20 куб.м/час. За оптимален комфорт и добро самочувствие са необходими до 60 куб.м/час свеж въздух на един човек при относителна влажност 50%-60%. В съответствие със санитарните норми и правила скоростта на въздухообмена в помещението трябва да бъде 0,5 м/сек. Това означава, че въздухът не само трябва да влиза в помещението, но и да се изтегля оттам, за да се осъществи добра циркулация.
      Монтирането на клапани за дограма на френската фирма Aereco ще доведе до постоянен приток на свеж въздух в дома Ви – нещо, което климатикът не може да прави. През лятото вентилационните устройства на Aereco отлично си сътрудничат с климатиците. Както е известно, климатиците охлаждат въздуха, който е в помещението. Този въздух в повечето случаи е наситен с прах и микроби. Вашият вентилационен клапан Aereco ще вкарва свеж озониран въздух отвън, а климатикът ще го охлажда до нужната температура. Само така можете да бъдете сигурни, че въздухът във вашето жилище ще бъде не само прохладен, но и чист. Благодарение на малките си размери устройствата Aereco не влизат в конфликт със стила и на най-изисканите домове.

      Съвместимост на продуктите AERECO с йонизаторите

      Доказано e, чe йонизираният въздух, в който преобладават леките йони, увеличива устойчивостта на организма на студ, недостиг на кислород, физически натоварвания. Той, също така, оказва терапевтично действие при бронхиална астма.
      Но йонизаторът може да даде и обратен ефект: ако в дома ви има повишена влажност и запрашеност, съдържанието на тежките йони във въздуха се увеличава.

      Използването на йонизатор на въздуха води до положителни резултати единствено при наличие на прозоречен или стенен клапан Aereco, който регулира влажността в помещението.

    Стоп на влагата

НОВО! Термографска диагностика - проверка за енергийна ефективност на жилища и сгради и откриване на течове, влага и мухъл.

НОВО! Цифрови влагомер-термометри - за точно измерване на относителна влажност и температура в битови и производствени помешения, офиси и складове.

Прозоречни нагнетателни, стенни нагнетателни и всмукателни клапи с датчик за влага Aereco

Ефективност на устройствата Aereco, или за какво трябва да се помисли ...

Как да си поръчам оглед и доставка на устройствата, които решават завинаги проблема с влагата и мухъла?

Колко ще ми струва всичко това?

"Перфект студио" ООД ©, e-mail: stopnavlagata@gmail.com