СТОП НА ВЛАГАТА!

Термографска диагностика на сгради и ел.съоръжения:
Енергийна ефективност и откриване на течове, влага, мухъл;


Нагнетателни и всмукателни устройства с датчик за влага;
Вентилация на апартаменти, къщи и малки кооперации.

 

>   Термографска диагностика

>   Откриване на течове

>   Откриване на влага и мухъл

>   Енергийна ефективност

>   Диагностика на ел.инсталации

>   Цени за термографска диагностика

     ТЕРМОГРАФСКА ДИАГНОСТИКА И ТЕРМОГРАФСКИ КАМЕРИ

Конденз      Питали ли сте се как откриваме течове, скрити влага и мухъл, липсваща или недобра изолация, топлинни загуби без да повредим или напълно разрушим изследвания обект? На помощ идват именно термографските камери!

      Те са незаменим помощник в наблюдението и диагностиката на ВиК и отоплителни инсталации, електрически мрежи за високо и ниско напрежение, ел.табла и двигатели, машини и съоръжения, сгради, соларни полета и ветрогенератори.

      Предлагаме на Вашето внимание услугата "Термографска диагностика". С използване на инфрачервена (термографска) камера и специализиран софтуер за анализ на термографски изображения, покриваме целия спектър на изброените по-горе приложения. Дългогодишния ни опит в областта на дефектоскопията Ви осигурява високо качество, прецизност и ефективност на диагностиката. По желание на клиента изготвяме доклад за извършената проверка. Предлагаме и отстраняване причината за течовете, т.е. ремонт на ВиК и отоплителни инсталации.

      От термографската диагностика могат да се възползват:

         - Всички, които имат теч, искат да локализират източника му и да го отстранят без да се налага да разбиват да речем половината плочки в новата баня;
         - Всички, които имат проблем с отоплителната си инсталация – теч или пък намалена ефективност;
         - Всички, които искат да продадат или закупят имот могат да се възползват от услугите ни „Откриване на влага и мухъл“ и „Професионален доклад“. Продажбата на недвижим имот, придружен от Професионален доклад за липсата на влага и мухъл, повишава възможността за реализиране на сделка;
         - Всички, които искат да разберат доколко енергийноефективен е имотът им или доколко качествено е положена топлоизолацията им;
         - Фирмите за управление на имоти – за контрол на ВиК и отоплителни инсталации, за профилактика на ел.табла, предотвратяваща аварии и опасност от пожар, проверка за загуба на топлина – енергийна ефективност и др.

      С цените на всички предлагани от нас термографски услуги можете да се запознаете от тук.

      Допълнителна информация:

     В съвременния високотехнологичен и динамичен свят от съществено важно значение се оказва възможността да проверим качествата на даден продукт без да нарушаваме неговата цялост, без да се намаляваКонденз неговата функционалност и без да се възпрепятства неговото по-нататъшно използване.  Процесът по тази проверка се нарича„безразрушителен контрол“ или дефектоскопия. Съществуват редица методи за безразрушителен контрол като радиографичен (рентгенов), капилярен, махнитно-прахов, ултразвуков, вихротоков, магнитен, проникващ, термографски, визуален и др. В цели сектори на икономиката термографската диагностика се оказва единствения метод за събиране на надеждна информация за изследваните обекти.

Спектър      Термографските камери са мощни, безконтактни апарати, с които е възможно бързо и точно да се сканира и визуализира температурното разпределение по повърхността на изследвания обект. Тя записва интензивността на излъчването му в инфрачервения сектор на електромагнитния спектър и го трансформира във видимо изображение.  Инфрачервеното излъчване лежи между видимия и микровълновия сектори на електромагнитния спектър. Основния източник на инфрачервено лъчене е топлината или топлинното излъчване. Всяко тяло с температура над абсолютната нула ( -273,15 оС или 0 градуса по Келвин ) излъчва в инфрачервения сектор – бучките лед, мебелите, жилищата,слънцето, звездите и т.н. Колкото по-топло е едно тяло, толкова по-голямо е неговото инфрачервено излъчване. То е невидимо за човешкото око, но ние се сблъскваме с него ежедневно – нервните окончания по кожата ни го усещат като топлина – слънчева, топлина от огъня или от радиаторa.

     

    Стоп на влагата

НОВО! Термографска диагностика - проверка за енергийна ефективност на жилища и сгради и откриване на течове, влага и мухъл.

НОВО! Цифрови влагомер-термометри - за точно измерване на относителна влажност и температура в битови и производствени помешения, офиси и складове.

Прозоречни нагнетателни, стенни нагнетателни и всмукателни клапи с датчик за влага Aereco

Ефективност на устройствата Aereco, или за какво трябва да се помисли ...

Как да си поръчам оглед и доставка на устройствата, които решават завинаги проблема с влагата и мухъла?

Колко ще ми струва всичко това?

"Перфект студио" ООД ©, e-mail: stopnavlagata@gmail.com