СТОП НА ВЛАГАТА!

Термографска диагностика на сгради и ел.съоръжения:
Енергийна ефективност и откриване на течове, влага, мухъл;


Нагнетателни и всмукателни устройства с датчик за влага;
Вентилация на апартаменти, къщи и малки кооперации.

      ТЕХНОЛОГИЯ!

      Интелигентни устройства за вентилация – това е концепцията на френската компания Aereco при разработката на нейните изделия.

      Вентилационните устройства Aereco пропускат точно премерено количество въздух, в зависимост от нивото на влажността в помещението. Това се осъществява по няколко начина:
      - Потокът на постъпващия и отделян въздух се управлява автоматично, в зависимост от относителната влажност в помещението
      - Потокът на въздуха, който постъпва в помещението, може да се регулира и ръчно - например при бурен вятър, силно замърсяване на външния въздух и др.
      - Потокът на постъпващия и отделян въздух може да се регулира и пиково, чрез  датчик за наличие на движение в помещението. Този метод позволява автоматично да се увеличава или намалява притокът на въздух, пропорционално на движението на хората в помещението.
      Вентилационните устройства на френската фирма Aereco, за разлика от други подобни, предлагани на пазара, са уникални с това, че са чувствителни на вътрешните, а не на външните фактори (виж Преобразувател V8). Наличието на повишена влажност в едно помещение е първият показател, който алармира, че въздухът е замърсен и нездравословен за дишане. Високите стойности на този показател показват също, че в дома ви трябва да постъпва свеж въздух и явно е време да разрешите проблема с влагата веднъж-завинаги – в противен случай ви предстои неприятна и неравностойна борба с мухъла, както и здравословни проблеми.

      Устройствата Aereco, както вече споменахме, са интелигентни – датчиците, вградени в нагнетателните и всмукателните устройства, тестват влагата в помещението и в зависимост от това регулират количеството на постъпващия свеж въздух. Датчиците са настроени така, че да реагират автоматично на прага на здравословната относителна влажност в помещенията. За да може в продължение на цялата година вентилационната система да работи оптимално, датчиците автоматично реагират на външната температура. Този параметър е определящ фактор при настройката на температурния коефициент (ТК).

      Основни предимства на устройствата Aereco са:

        - Автоматично регулират притока на свеж въздух в помещението;
        - Решават завинаги проблема с влагата;
        - Безшумни са;
        - Лесно се монтират;
        - Гаранцията им е вечна;
        - Енерго независими са - не консумират ток;
        - Имат ниска цена;
        - Стилни са
.

    Стоп на влагата

НОВО! Термографска диагностика - проверка за енергийна ефективност на жилища и сгради и откриване на течове, влага и мухъл.

НОВО! Цифрови влагомер-термометри - за точно измерване на относителна влажност и температура в битови и производствени помешения, офиси и складове.

Прозоречни нагнетателни, стенни нагнетателни и всмукателни клапи с датчик за влага Aereco

Ефективност на устройствата Aereco, или за какво трябва да се помисли ...

Как да си поръчам оглед и доставка на устройствата, които решават завинаги проблема с влагата и мухъла?

Колко ще ми струва всичко това?

"Перфект студио" ООД ©, e-mail: stopnavlagata@gmail.com